Niin se vaan taas on lokakuu... Tänään on itseasiassa kultapoika-Uljaksen ja veljien 3-vuotissyntymäpäivät, joten onnea myös Velmulle, Manulle, Rudille, Epulle ja Urho Mainiolle!

Kesällä oli monenmoista mukavaa ohjelmaa, ja vaikka kelit eivät läheskään jatkuvasti suosineet, onneksi oli sentään joitakin sellaisia päiviä, joina koiratkin pääsivät nauttimaan sellaisista oman kodin "luksusominaisuuksista", kuten omasta lammesta.


Kaneli, Enni ja Uljas kotipihassa
Uljas lempiharrastuksensa, uimahypyn, parissa

Kanelikin pääsi sen verran vauvakiloistaan, että sekin kävi kesällä muutamassa näyttelyssä aika mukavin tuloksin:

JRT erkkari ERI, VAK3, SA
Pori KV VSP, CACIB
Kuopio KV 1xVSP, 2xCACIB, 1xVa-CACIB

Tässä kuva Kuopiosta sunnuntailta, tuomarina oli Annukka Paloheimo ja Kanelin esittäjänä taitava ja ihana junnuhandler Janniina.Kanelin vauvatkin aloittivat näyttelyuransa tässä syksymmällä. Erityisesti Senna (Pearlfield's Furious Rose) pärjäsi vallan mainiosti kolmessa ensimmäisessä näyttelyssään ollen kerran ROP-pentu, kerran VSP-pentu ja kerran luokkansa toinen KP:lla. Esme sen sijaan on ollut kaikissa kolmessa näyttelyssään luokkansa kolmas, kerran se jäi ilman KP:a. Edward oli myös mukana yhdessä näyttelyssä, tällöin se voitti BABY-luokan, sai KP:n ja oli urospentujen toinen. Kaikki pennut ovat aivan mahdottoman ihania ja reippaita, kiitos omille ihmisille hyvästä opetuksesta, aktiivisuudesta ja ihan kaikesta muustakin!


Senna Orivedellä ROP-pentu


Ehmu-kaunotar


Siskokset Esme ja Senna

Edwardista ei valitettavasti tullut otettua tuoretta kuvaa, mutta ehkäpä sekin järjestyy tässä syksyn aikana.


Topi (Pearlfield's Easy Living) sen sijaan on kunnostautunut luolametsästyksen merkeissä! Tähän mennessä sillä on luonnonluolilta saaliina useampi mäyrä, lisäksi se kävi Ikaalisissa LUT-kokeessa haukkumassa itselleen tuloksen C37. Samalla reissulla Topi suoritti hyväksytysti myös tyhjän luonnonluolan tarkistuksen. Metsästystaipumusten lisäksi Topi on aivan ihastuttavaluonteinen koira: kaikille ystävällinen, iloinen, avoin ja jopa tottelevainen. Pisteenä I:n päälle se on lisäksi melkoisen komea ja mukavan pienikokoinen. Sen ensimmäiset jälkeläiset syntyivät pari viikkoa sitten Vihtiin, Kennel Huoleton. Pentuja syntyi kokonaiset seitsemän, yksi narttu ja kuusi potraa poikaa!


Topi kesällä 2012


Täällä pentusuunnitelmat ovat vielä hyvin pahasti vaiheessa, mutta mikäli sopiva uros löytyy ja terveystarkastukset näyttävät vihreää valoa, Pearlfield's Choose To Be Me (Hupu) astutetaan mahdollisesti vuodenvaihteessa. Tästä asiasta kuitenkin lisää tuonnempana!