Velmu lähti eilen kotiinsa, nyt on kauhean hiljaista kun ei koko ajan joku ole könyämässä jaloissa. Pojilla oli mahdottoman hauskat reilu pari viikkoa yhdessä, molemmat taitavat tämän huvin jälkeen vallan kyllästyä elämäänsä. Velmustakin alkoi viikon jälkeen paljastua se todellinen velmuilija, jolla oli valtava kiinnostus ainakin karkailuun ja hortonomin puuhiin. Alla pari kuvaa vierailevasta tähdestä.


Velmu, Enni-äiti ja Uljas-veli


Velikullat

 

Enni vietti 5-vuotissynttäreitään 10.6., ja juhliin osallistuivat oman porukan lisäksi myös pari ihmis-tätiä sekä Romeo "punainen paholainen" - irlanninsetteri. Myöhästyneet onnittelut myös muille 5-vuotiaille A-pentuelaisille! Alla kuva karvaisesta juhlaväestä.

 

Tänään kuvailtiin kerrankin jotain muutakin kuin koiria, kun pihan linnunpöntössä alkoi näkyä elämää! Pienet linnunpoikaset lähtivät lentoon yksi kerrallaan, ja saatiinpa tapahtumasta muutama kuvakin!
..ja turvallisesti vihdoin puunoksalla. 

 

Kanelin pentuja en ole nähnyt yli viikkoon, mutta ensi keskiviikkona asiaan tulee toivottavasti muutos. Tässä viime kerralla napatut kuvat maailman kauneimmista pentusista hieman vajaan 3 viikon ikäisinä.

 

Ensi kerralla toivottavasti uusia kuvapäivityksiä Kanelin vauveleista, jotka ovat sitten jo 4,5 viikon kypsässä iässä!