Viime viikonloppu olikin niin rankka näyttelyreissujen puolesta, että vieläkin väsyttää. Onneksi saatiin maistaa hieman menestystä sekä lauantaina että sunnuntaina, joten turhia reissut eivät suinkaan olleet.

Salossa 9.6.2012 tuomaroimassa oli Tuire Okkola, ja "omaa" väkeä paikalla oli Uljas ja Vertti.


Pearlfield's Eye Of The Tiger "Vertti" JUN EH
Vertillä ikää 15 kk


Pearlfield's Dreamer "Uljas" VAL ERI/1, SA, PU1, VSP     (ROP Let's Rock At This Moment)

Tämä olikin Uljaksen ensiesiintyminen valioluokassa, tauko venähtikin melko pitkäksi kun viimeinen serti tuli viime vuoden lokakuussa Seinäjoelta. Hyvin meni, vaikkakin käytöksessä olikin melkoisesti parantamisen varaa... Tuomarille ja kilpakumppaneille ei oikein voi muuta sanoa kuin että kiitos ja anteeksi.

 

Tuurissa 10.6.2012 mukana oli Uljaksen lisäksi Vertin veli Topi. Tuomarina oli tällä kertaa Vesa Lehtonen.


Pearlfield's Easy Living "Topi" JUN EH/4   (© Pauliina Esko)


Pearlfield's Dreamer "Uljas" VAL ERI/1, SA, PU1, ROP   
(VSP olikin valioluokassa ensiesiintymisensä tehnyt Kanelin kaunis tytär Misteli, Let's Rock From Above)

Rymässä ei sitten saatukaan muuta kuin roppakaupalla treeniä, kokemusta ja lämmintä kättä. Edellispäivän käytökseen verrattuna Uljas oli kuitenkin niin hienosti, ettei paljoa meitä haitannut!

 

Ennillä ja Kanelilla olikin pitkä päivä kotona Ennin 7-vuotissynttäreiden merkeissä, mutta olihan se aika komiaa kun molempien omien narttujen jälkeläiset olivat rodun parhaat molemmissa sukupuolissa. Synttärilahjaksi Enni sentään sai aikas paljon herkkuja (ja hammasharjan ) Tuurin kyläkaupasta, ja rouvan "kroppa kesäkuntoon"-projekti taisi taas siirtyä muutamalla viikolla...

 

Suurkiitos Vertin Jaanalle ja Topin Mialle koirien ilmoittamisesta, opettamisesta ja hyvästä pidosta! Molemmat pojat ovat luonteeltaan mahdottoman avoimia, iloisia ja reippaita nuoriamiehiä, joiden kanssa oli ilo olla kehässä!