Uljaksen veli Velmu on meillä jo toista viikkoa hoidossa omien ihmisten lomaillessa Espanjan lämmössä. Pojilla on ollut valtavan hauskaa yhdessä, Enni-äiti ja Helmi-mummo sen sijaan eivät ole yhtä ilahtuneita pojan vierailusta.. Ne tuntuvat olevan sitä mieltä, että yhdessä teinipojassa on ihan riittävästi kestämistä. Rauha pysyy kuitenkin maassa, kun rouvat antavat Velmun olla rauhassa ja Velmu pysyy pois rouvien tieltä.

Velmu ja Uljas pääsivät tänään myös "pappalaaan" Tarttilaan, jossa tavattiin tietenkin Valtteri-pappa (joka ei oikein tiennyt, kuinka näihin kloppeihin pitäisi suhtautua) sekä HEVOSIA! Pojat antavat hevosten olla rauhassa.. ainakin valvovan silmän alla.. tai silloin kun muistavat. Onneksi nämä hevoset ovat tottuneet koiriin, eivätkä ihan pienistä hätkähdä. Velmua myös vähän kuvailtiin, Velmun kuvien (c) Sari Seppälä.

***

Velmu (Pearlfield's Devil In Disguise) has been living with us for over a week now because his "parents" are in Spain. Uljas and Velmu has had a really nice time together, though our older females don't quite agree.. Today we took a few pictures of boys, here is some. Pictures are taken by Sari Seppälä.


Uljas stole Velmu's pig.


Velmu 8 months (not so groomed ): height 27 cm, weight 5,5 kg