Taas kerran aika on kulunut siivillä ja Kanelin pennut ovat tätä kirjoittaessa ehtineet jo 9,5 viikon ikään. Edward ja Senna muuttivat omiin koteihinsa jo viikko sitten, Esme lähtee tänään. Pentujen lähteminen on aina surullista - se on aina yhden ajanjakson loppu, mutta toisaalta kaikille pennuille oli niin mahtavat kodit odottamassa heti syntymästä lähtien, että ehkä sitä kuitenkin on kuitenkin enemmän iloinen kuin surullinen.

Edward, eli Pearlfield's Fire Cracker muutti Hämeenkyröön maalle kahden cairnin kaveriksi. Edwardista tulee toivon mukaan hurja agilitytykki, lisäksi Edwardia tullaan todennäköisesti tapaamaan myös näyttelykehissä.

Senna (Pearlfield's Furious Rose) muutti Pirkkalaan nuorenparin ainokaiseksi ja ensimmäiseksi vauvaksi. Senna tulee varmaankin harrastelemaan jos jonkinmoista mukavaa, mukaan lukien näyttelyitä.

Esme (Pearlfield's Forbidden Fruit) lähtee tänään Tampereelle viihdyttämään Pena-russelin, Jassun ja pienen Sofia-tytön arkea. Esme jäi sijoitukseen, aika näyttää millaiseksi se kehittyy ja tuleeko se mahdollisesti joskus tekemään Pearlfield's-pentueen.

 

Onnea kaikille ihanille ihmisille pentustenne kanssa! Jännityksellä jäämme odottamaan, millaisia sydäntenmurskaajia näistä vielä kasvaakaan!

 

Tänä viikonloppuna pyörähdimme Tallinnassa Eestin Voittaja 2012-näyttelyssä. Mukana matkassa oli tätini mittelspitz Nalle ja oma kasvattini Topi, ihmisitsä paikalla olivat itseni lisäksi Topin emäntä Mia ja serkkuni Anu. Matkalla oli taas mukavaa, ja pojatkin ystävystyivät välittömästi. Näyttely sujui mukavasti, vaikkakaan kumpikaan koirista ei tällä kertaa titteliä napannutkaan.

Pearlfield's Easy Living "Topi" JUN ERI, JUK2, PU4
Tuomarina russeleilla Jetta Tshokkinen

 

Damirazin Tervaskanto "Nalle" VAL ERI, VAK4
Tuomarina mitteleillä Linda Jürgens

 

Kiitos mahtavasta matkaseurasta Anu ja Mia! Onneksi oli mukana pakettiauto, sillä kaksi pientä koiraa ja kolmen naisen tavarat eivät mitenkään olisi voineet mahtua pienempään autoon! Innokkaana täällä jo odotellaan, koska päästään seuraavan kerran tykittelemään Tallinnan kaduille...