Aika menee taas siivillä, niinkuin pentujen kanssa yleensäkin. Tätä kirjoittaessa pennut ovat jo paria päivää vaille 5-viikkoisia!

Kaikki pentuset voivat erinomaisesti ja ovat jo varsinaisia riiviö-terrierinalkuja. Kiinteää ruokaa on maisteltu mutta.. Maito on edelleen tosi must. Pennut ovat jo myös alkaneet tutustua meidän muihin koiriin, hyvin on sujunut. Uljas on ottanut sellaisen vastuullisen setämiehen (anteeksi, enomiehen) rooliin: Se leikittää pentuja, nukkuu niiden kanssa ja osaa myös komentaa asiasta, kuitenkin niin ettei se kuitenkaan käytä turhan kovia otteita. Kaneli taas ei oikein tiedä, mitä ajattelisi. Välillä se leikkii pentujen kanssa kovastikin ja välillä taas määräilee niitä. Kaneli varmaan luulee olevansa joku paimenkoira, jonka tehtävänä on saada lauma tiettyn paikkaan tietyssä järjestyksessä, tai jotain. Useimmiten Kanelilta kuitenkin menee eniten aikaa siihen, kun se kyttää pentujen leluja, ja heti tilaisuuden tullen varastaa ne ja tuhoaa atomeiksi sekunnin murto-osissa. Enni-mummokin ihan tykkää pennuista, kunhan eivät kaikki hyökkää laumana kimppuun yhtäaikaa. Lisäksi mummokoiraa pitää hieman vahtia, ettei se pääse joka käänteessä syömään pentujen ruokia.

Tässä meidän "vaatimaton" yhdeksän koiran koiraperhe:

Tässä taas saatiin pennut pieneksi hetkeksi samaan paikkaan, tosin Verttiä väsytti, eikä se halunnut katsoa kameraan.

 

Leikit alkavat olla jo aika hurjia:

 

 

Alkuviikosta saatiin vielä Reetan ystävällisellä avustuksella seisomakuvat pennuista, ikää näissä on 4 viikkoa ja pari päivää päälle.


Pearlfield's Evening Wind "Liinu"


Pearlfield's Early Bird "Iines"


Pearlfield's Eye Of The Tiger "Vertti"


Pearlfield's Entertainer "Paavo" (entinen Roope)


Pearlfield's Easy Living "Touho"

 

Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että kaikilla pennuilla on purennat ok, eikä niillä ole häntämutkia. Vertiltä valitettavasti löytyi napatyrä, mutta jos se vaikka olisi tämän pentueen suurin vika, niin parempi näin!