Näin Joulun kunniaksi pääsemme astutusreissulle, kun Hupun (Pearlfield's Choose To Be Me) aloitti juoksunsa viime viikolla. Tänään Hupu kävi myös selän röntgenkuvauksessa, jossa paljastuikin terve selkä! Hupun sulhanen on nuori ja komea Boldandbrainy Tex Willer "Vili". Tämä on sekä Hupun että Vilin ensimmäinen pentue.

Tulevan pentueen molemmat vanhemmat ovat lisäksi:

- terveitä silmistään (tarkastettu 11/2010)
- polviltaan 0/0
- PLL normaaleja vanhemiensa geenitestien perusteella
- erittäin hyväluonteisia

Yhdistelmän sukusiitosprosentti on viidellä sukupolvella laskettuna 0,39 %, sukukatokerroin 0,97.

Molemmat vanhemmat on palkittu näyttelyissä erinomaisella, Hupulla on pari Paras Narttu-sijoitusta ja Vilillä on kaksi sertiä.

Turkeiltaan pennut ovat todennäköisimmin valko-ruskeita ja karkeakarvaisia.

 

Tässä vielä kuvat nuoresta parista:(Vilin kuvat (c) Stina Jansson)

 

Tuossa aiemmin unohtui vallan uutisoida Kanelin pentujen valtavan upea näyttelydebyytti! Seitsemästä pennusta kuusi oli mukana Messukeskuksen Best in Puppy-showssa kisailemassa parinkymmenen pennun joukossa. Parhaiten Kanelin lapsista menestyivät Rasu, joka oli ROP ja Misteli, joka oli VSP. Päivän kohokohta oli kuitenkin, kun Let's Rock-kasvattajaryhmä voitti isossa kehässä ollen BIS-kasvattajaryhmä! Ryhmässä oli mukana Rasu, Misteli, Madde ja Milli. Wautsi wau, ja onnea vielä Karo-tätille ja pentusten omistajille!

 Ja näin pentutunnelmissa toivotamme...

 

MUOKS

Melkein pääsi unohtumaan!

Ennin ja Lukan poika Vili (Pearlfield's Born To Be Wild) aloitti agilityuransa enemmän kuin upeasti! Vili ehti juoksta ykkösluokassa neljä strattia, näistä kolme 0-tulosta ja tietenkin menolippu kakkosiin! Ei mikään turha poika, onnittelut Helenalle!

Alla kuva agilityhirmun suloinen nassu