Pearlfield's Galway Girl

Tiltu2.jpg

narttu
synt. 14.2.2014

karkea, valkoinen ruskein merkein
korkeus n. 29 cm

Näyttelytulokset sekä sukutaulu KoiraNetissä

Tiltu.jpg

 

Tiltu asuu sijoitettuna Valkeakoskella Kristinan luona. Luonteeltaan Tiltu on samanlainen villiapina kuin emänsäkin, toisaalta se osaa välillä olla myös varsinainen herkkis. Harrastuskoirana Tiltu on ollut innokas ja oppivainen, toiveissa olisi saada siitä tulevaisuuden agitykki. Tiltun rakenne on kuin tehty agilityharrastukseen, siinä on joustoa, voimaa ja nopeutta. 


EE & LT JMVA, TLN WC JW-15 Pearlfield's Glittering Cloud

IMG_6613.jpg

narttu
synt. 14.2.2014

karkea, valkoinen ruskein merkein
korkeus n. 28 cm
silmät ja polvet ok (tutkittu Virossa)

KoiraNet

Cloudy muutti Viron puolelle Kristinen ja Henrin prinsessaksi, Random-russelin kaveriksi. Cloudy on reipas, kiltti ja harvinaisen ihmis- ja koirasosiaalinen nuori russelinarttu. Joissakin tilanteissa Cloudy saisi olla hivenen itsevarmempi ja vähemmän pehmeä, mutta uskon ja toivon, että ikä tuo siihen tarvittavaa potkua selvitä hankalammistakin tilanteista.


Ei enää jalostuskäytössä

Pearlfield's Choose To Be Me

525292_603531793035544_1998293284_n.jpg

synt. 7.7.2008

karkea, valkoinen ruskein merkein
30,5 cm
8,5 kg

luonnetesti +142 p +++laukausvarma

silmät terveet (5v2kk)
polvet 0/0

Näyttelytulokset ja sukutaulu Koiranetissä

IMG_6891.jpg
Hupu lähes 7-vuotiaana

 

Hupu oli sijoitettuna siskolleni ja teki lopulta kaksi pentuetta, Pearlfield's E- ja Pearlfield's G-pentueet. Hupu on varsin persoonallinen tyyppi: suurimman osan ajasta suorastaan ärsyttävän hyvällä tuulella ja edelleen lähes veteraani-ikäisenä aktiivisuudessa aivan nuoren koiran tasolla. Hupun kanssa voi mennä minne vaan ja aina voi luottaa siihen, että sitä ei tarvitse hävetä. Se ei ole ikinä ollut järin kiinnostunut vieraista ihmisistä tai koirista ja pysyy mieluiten omassa porukassa. Arka tai aggressiivinen se ei kuitenkaan ole ja hyväksyy muitta mutkitta niin aikuisten kuin lastenkin käsittelyn. Jos erehtyy mainitsemaan keppileikeistä, Hupusta saa takuuvarman piinaajan - mikään "keppi" kun ei ole liian pieni heitettäväksi. Hupun voi heittää useimpiin koiralaumoihin sekaan ongelmitta, se on varsin hyvä luovimaan erilaisissa tilanteissa. Tällä hetkellä Hupulla on uutena aluevaltauksena agilityn alkeet, ainakin tässä vaiheessa se vaikuttaisi olevan erittäin innokas ja nopeaoppinen! Hupu on erittäin hyvin motivoitavissa sekä ruualla että leluilla.